Αναλύσεις Τροφίμων και Ζωοτροφών
Σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς καθίσταται δεδομένος ο τακτικός έλεγχος ποιότητας των προϊόντων όλων των παραγωγικών μονάδων καθώς και η σωστή αναγραφή των διαθρεπτικών στοιχείων του εκάστοτε προϊόντος.
-
Μικροβιολογικές αναλύσεις
-
Διαθρεπτική επισήμανση
-
Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία
-
Πρόσθετα τροφίμων – Συντηρητικά
-
Μυκοτοξίνες
-
Φυτοφάρμακα
-
Αλλεργιογόνα
-
Επιμολυντές
-
Μελέτη ομοιογένειας
-
Εκτίμηση χρόνου διάρκειας ζωής
-
Οργανοληπτική εξέταση